Virksomhed

Er I en virksomhed, der søger et virksomhedsarrangement, tilbyder vi et bueskydnings event. I vil høre om de færdigheder, der skal til for at komme til tops i den internationale elite.Se frem til et spændende indblik i bueskydning, og få inspiration til, hvordan virksomheden kan blive bedre til at ramme plet hver gang, der sigtes efter et mål.At kunne skyde et perfekt skud under pres, handler om at holde fokus på processen og lade målet være fuldstændigt underordnet.    

Oplev – og se – hvordan bueskydningen på en næsten ekstrem måde handler om at have et synligt mål, at træne fokuseret, at kende betydningen af den mentale styrke og at være forberedt på at forskellen på fiasko og succes ofte afhænger af nogle få millimeter.

Hør blandt andet om træningsmetoderne, der sigter mod at kunne præstere under ekstremt pres. At ramme plet hver gang, med en puls tæt på det maksimale af kroppens ydeevne mens benene står og ryster, kræver den rette forberedelse.

Arrangementet har særdeles SYNLIG fokus på processen med at sætte sig mål – og vejen til at nå dem – på en meget anderledes og tankevækkende måde!

Alle får selvfølgelig lejlighed til selv at prøve at skyde med bue og pil og opleve den intense spænding, der er forbundet med denne sport.

Yderligere information og priser
Send en mail til post@fynbuerne.dk eller ring på telf 5016-5025,
og lad os få en snak om, hvordan vi kan skræddersy et arrangement til netop jeres virksomhed.

Selvom vi er Fynbuer har vi forbindelser til kompetente instruktører til denne type arrangementer såvel i Jylland som på Sjælland.